perjantai 7. syyskuuta 2012

Päivän pikainen Huugo-kevennys..

Tässä Huugon mallia rentooon päiväuniasentoon:



Herra tykkäsi näin nukkua pikkupoikana, mutta alkaa tulla ahdasta isompana :D

P.S. Huugosta on tullut kauhea mammanpoika nyt kun koulut alkoi, iltaisin ei päästä minua silmistään ja komentelee ottamaan sohvalle, jos herra jääpi lattialle :D

PP.S. Tänään saatiin Huugon ruokinta kohdilleen uuden Royal Caninin Hepatic -nappulan avulla. Nappulassa ei ole lihaa eikä kuparia kuin nimeksi, niin ei pitäisi aiheuttaa ongelmia maksan kanssa. Lisää hyviä uutisia on se, että Huugon ihottuma on selätetty, vaikka shampoolla ei ole sitä pestykään vähään aikaan! Uusia läiskiä ei ole tullut ja vanhatkin on lähes kokonaan kadonnut, näköjään piti vaan antaa aikaa parantua.

3 kommenttia:

  1. Voi Huugoa! Samalla lailla nukkuu rotukaveri Amor vieläkin, vaikka yhdeksännet synttärit on jo nurkan takana :)

    Luin blogianne ihan alkuaikoina, sittemmin en tänne enää löytänyt (pitääkin laittaa linkki nyt talteen!) Todella ikäviä uutisia on tässä välissä selvinnyt, mitään tuollaisia ongelmia ei kyllä toivoisi kenellekkään.. Huugoraasu, onneksi se ei taida tietää poikkeavuudestaan. Jossain kirjoituksessa oli mukana juoksuvideo - kuuntelin sen ensin ilman ääniä, mutta kynsien rapina jäi niin oleellisesti puuttumaan, että piti katsoa uudelleen vielä äänien kanssa :D Pienistä asioista se on ilo etsittävä, mulle jo kynsien rapina iloisen koiran tassuista saa hymyn huulille.

    Voin vain toivottaa parasta mahdollista jatkoa Huugolle ja toivottavasti hyviä aikoja on vielä edessä :) uuden pennunkin kuulumisia jään mielenkiinnolla odottelemaan.

    t. Josefiina ja Amor-käppänä

    VastaaPoista
  2. Surullista tuon maksashunttin kanssa. Meillä epäillään samaa tautia.
    Oletko saanut ohjeet antaa laktuloosia?

    Terv. Lilly, toyterrieri

    VastaaPoista
  3. Josefiina: Todellakin pienet ilot on elämän suola, ja juurikin tuo kynsien rapina on niin suloista, aina tietää, missä herra kuljeksii milloinkin. Osaa hakea pois tuhmuuksien teosta, kun kuulee rapsutusta makuuhuoneessa :D

    Ja Lilly, olen lukenut, että laktuloosia pitäisi antaa ja lääkärikin sen mainitsi, mutta kun lääkäriltä kysyin asiasta lisää, niin eipä ole neuvoja kuulunut. Ilmeisesti lääkärissä ei tykätty päätöksestä jättää koira leikkaamatta. Pitänee ottaa yhteyttä toiseen lääkäriin neuvoja varten.

    VastaaPoista