maanantai 8. lokakuuta 2012

Totuttelua kahden koiranpennun kanssa elämiseen

Pikkuhiljaa alkaa arki asettua kohdilleen pentusten kanssa. Pojat tulevat hyvin juttuun keskenään ja Huugo on onneksi oppinut sanomaan Röllille ihan kunnolla kun menee touhu ihan liian villiksi. Röllikin alkaa pikkuhiljaa oppia talon tavoille, vaikka välillä tuntuu, että korvat on sillä vaan koristeena. Toisaalta ei noin pieneltä voi täydellistä tottelevaisuutta missään nimessä odottaakaan, eihän Huugokaan vieläkään läheskään aina tottele. Mutta melko itsepäisiä kavereita nuo molemmat tahtoo olla :D

Rölli on sopeutunut uuteen kotiin tosi hyvin. Yhtään se ei itkenyt eka yönäkään, kömpi vain Huugon kainaloon nukkumaan illalla ja heräsi aamulla. Kerran Huugo sille rähähti yön aikana, oli vissiin tiellä kun herra yritti kylkeä kääntää :D Eilen Röllillä oli kyllä selvästi enemmän äiskä-koiraa ikävä, se yritti joka välissä käydä kurkkimassa Huugon mahan alle, että eikö siltä tissiä löytyisi. Mutta kaikenkaikkiaan Huugosta on selvästi ollut Röllille hirveästi turvaa ja iloa, kun ei tarvitse olla yksinään.

Ruoka Röllille kyllä maistuu :D Oma kuppi kun tyhjenee, pitää yrittää jatkaa Huugon kupilta. Rölli pitääkin kantaa heti ruoan jälkeen ulos, että Huugo saa syödä rauhassa loppuun. Muuten saisivat setviä asiansa ruokakupeillakin itse, mutta Huugo saa lääkkensä ruoan seassa, niin en uskalla Rölliä siihen päästää, ettei se saa syötyä lääkkeitä. Huugo kun sai nyt kipulääkekuurinkin kun sen jalat ovat olleet vähän kipeät. Tämä johtuu kuulemma siitä, että Huugon luut ja nivelet ovat niin alikehittyneet. Nyt katsotaan kuinka kauan se pärjää lääkkeiden ja laihdutuskuurin avulla, mutta lääkäri ei ollut kovin toiveikas, todennäköisesti vaivat vaan pahenevat.

Mutta muuten Huugo on kyllä reipastunut hirveästi Röllin kanssa, se koettaa juoksennella Röllin perässä ja haastaa sitä itsekin leikkiin. Ja Rölli seuraa Huugoa ja oppii siltä uusia tapoja koko ajan. Kopassakin sen pitää saada roikottaa päätä samanlailla reunan yli kuin Huugokin, vaikka Rölli on niin pieni, että sen niska taipuu tosi epämiellyttävän näköiseen asentoon. Mutta kun Huugokin niin minäkin, Rölli tuumaa. Pikkuhiljaa Rölliä on alettu jo totuttaa mm. pöydällä oloon ja hoitotoimenpiteisiin, tänään vielä pitäisi saada siltä tassukarvat leikattua, mutta sakset ja Rölli samassa lausessa kuulostaa jo vaaralliselta :D Mutta Rölli on kyllä tosi kiltti koira, että eiköhän se onnistu. Pantaankin Rölli tottui heti, vähän välillä pitää kynsiä sitä, mutta ei muuten välitä siitä eikä hihnasta juurikaan.

1 kommentti:

  1. Ui♥♥ Onpa ihana, en olekkaan kerennyt tätä blogia lukemaan. Märiä pusuja Huugolle ja Röllille Milalta!

    VastaaPoista